Over Ammertech

Ben je enkel op zoek een bepaald product, is er nog advies of onderbouwing nodig, kunnen we samen een logistiek maatwerkplan opzetten of kunnen we op een andere wijze waarde voor je toevoegen? Deel jouw vraag of probleem met ons en samen komen we tot de beste oplossing.

Image

Klantenteam

We zijn een organisatie met korte lijnen; ook de communicatie met jou willen wij optimaal invullen. Onze klantenteams zijn hier een concreet voorbeeld van. Wanneer je in contact bent met Ammertech dan heb je in basis een vast aanspreekpunt in een team, gericht op jouw regio.

Meer over ons klantenteam

Logistiek maatwerk

Beschikbaarheid, levertijd, kwaliteit, volume en prijsvastheid zijn vaak de belangrijkste aspecten in aansluiting op de te bouwen systemen, apparaten en machines. Al deze aspecten kunnen in overleg op jouw specifieke wensen worden afgestemd.

Meer over logistiek maatwerk
Image

Strategische fabrikanten en keurmerk ‘Ammertech approved’

Wij importeren producten van een selectief aantal wereldspelers waarmee wij nauwe banden hebben. Zij zijn onze strategische fabrikanten. Daarnaast hebben wij ook alternatieven bij niet strategische leveranciers.

Lees hier meer

Nieuwsberichten

 • Klantenfilm Berg Hortimotive

  Klantenfilm Berg Hortimotive

  Een kijkje in de keuken bij Berg Hortimotive: Innovators in motion. Berg Hortimotive is een wereldspeler in de moderne glastuinbouw. Ammertech is een trotse partner van Berg Hortimotive!
  Read more
 • Wij zijn verhuisd!

  Wij zijn verhuisd!

  We hebben iets leuks te melden, namelijk… we zijn verhuisd! Als gevolg van de sterke groei en verwachte positieve ontwikkeling in de toekomst, had Ammertech BV behoefte aan meer ruimte. Wegens zowel de personele groei als de gestegen voorraden...
  Read more
 • Ammertech 2.0 is live!

  Ammertech 2.0 is live!

  Vanaf vandaag gaat Ammertech door het leven met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Hierbij staat ‘Moving forward’ centraal. Ammertech richt zich graag op vooruitstreven wat we ook graag terug laten komen in de nieuwe,...
  Read more