Image

Moving forward

Met voorwaartse blik staan wij centraal in de markt van lager- en aandrijftechniek. Het vinden van de beste technische en logistieke oplossing voor jou is onze drijfveer. Door onze bevlogen aanpak en betrokken samenwerking kunnen wij dit waarmaken. Samen met onze leveranciers zetten wij een stap extra. Omdat we onderdeel uitmaken van ons Zweedse moederbedrijf Indutrade hebben wij alles in huis om echt het verschil te maken. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en daarna. We gaan voor duurzame oplossingen en staan garant voor kwalitatieve producten en merken.

Niet stil willen staan betekent innoveren, investeren in kennis en investeren in de relatie met onze leveranciers. Wij willen samen met jou vooroplopen in een markt die vol in beweging is.

Vooruitgang boeken we ook door flexibel te zijn. Of we nu snel moeten schakelen of een complex  vraagstuk op moeten lossen. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, in duidelijke taal en met transparante  afspraken.

Zo helpen wij jou vooruit. Moving forward.

Actueel

 • Klantenfilm Berg Hortimotive

  Klantenfilm Berg Hortimotive

  Een kijkje in de keuken bij Berg Hortimotive: Innovators in motion. Berg Hortimotive is een wereldspeler in de moderne glastuinbouw. Ammertech is een trotse partner van Berg Hortimotive!
  Read more
 • Wij zijn verhuisd!

  Wij zijn verhuisd!

  We hebben iets leuks te melden, namelijk… we zijn verhuisd! Als gevolg van de sterke groei en verwachte positieve ontwikkeling in de toekomst, had Ammertech BV behoefte aan meer ruimte. Wegens zowel de personele groei als de gestegen voorraden...
  Read more
 • Ammertech 2.0 is live!

  Ammertech 2.0 is live!

  Vanaf vandaag gaat Ammertech door het leven met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Hierbij staat ‘Moving forward’ centraal. Ammertech richt zich graag op vooruitstreven wat we ook graag terug laten komen in de nieuwe,...
  Read more